YASEMİN: herşeyden önce birisiyle tanıltığında önce gözlerine sonra ayakkabısına bakarım .erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşıyor.çoğu şeyi görmüş ve doymuş bir erkekle beraber olursanız ona güvenirseniz ve sığınacak bir liman olarak görebilirsiniz
AŞK HAYATINA GİRİNCE NELER DEĞİŞTİ:
erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşıyor.çoğu şeyi görmüş ve doymuş bir erkekle beraber olursanız ona güvenirseniz ve sığınacak bir liman olarak görebilirsiniz
EN SON NE ZAMAN AŞIK OLDUN?NASIL OLDU?
16 ay önce ilk görüşte aşk diye bir şey olmadı.hatta ondan nefret etmiştim.yumurtayı hiç sevmediğim halde yumurta ile ilgili espiri yapmıştı bana.onu tanıdıkça dış görünüşün değil iç güzelliğin önemli olduğunu anladım.eskiden bir erkeğin çok yakışıklı olması benim için önemliydi.şimdi sadece insan olsun yeter diyorum.tecrübelerimden çok şey öğrendim.
NELER ÖĞRENDİN?
herşeye tamam demek yerine sen de kendi kurallarını koyacaksın.mutlaka ortak bir yol bulunması gerek.empati kurarak iyi bir ilişki kurabilirsiniz.herşeyi ben yapabilirim dediğiniz zaman karşı taraf bunun rahatlığına çok çabuk alışabiliyor.
ayrıca bundan yaklaşık bir yıl önce yasemin,mert adında bir çocukla çıkıyordu hatta bir ara resimleri bile bulunmuştu